Prova På

Vi erbjuder ProvaPå tillfällen. I princip kan vi göra det vid alla våra träningar om man inte vill ha något alldeles extra. Vill man prova själv (eller två) är det bara att dyka upp vid våra normala träningar.

Vi ser ju helst att man begränsar deltagandet till 8 deltagare (per bana). Vid större sällskap får vi försöka lösa det, men vi kan inte garantera att det går.

Utmana teamet på jobbet. Kolla vem som har värst balans eller barnasinnet kvar. Garanterat en övning som ger glatt resultat.

…eller….

Utmana familjen på en riktig tävlingsinriktad övning. Kanske ni vinner mot grannfamiljen, kanske inte. Eller varför inte ett riktigt familjedrama? Bjud kusinerna på en match. Det är ju nästan gratis…

På tal om pris. Vi kan erbjuda mindre paketlösningar, om vi får lite tid på oss. Det kan vara t ex fika eller liknande från den närliggande kafeterian. Är det intressant ber vi er kontakta oss i god tid för att hitta en bra lösning. Normalpris finns angivet på samma sida som Medlemskap.

Vill ni anmäla ett sällskap (fler än två personer) så får ni skicka epost till event@carlskronacurling.se.

För att kolla hallens tillgänglighet på andra tider utanför vår ordinarie träningstider rekommenderas ett besök på Karlskrona Kommuns bokningskalender. Där kan man välja ”curling” eller B-hallen direkt. Den heter ”NKT Arena Karlskrona/Ishall B”.